Kanuni İlkokulu
TAHTI SÜLEYMAN MAH. PONSLU 1.1 SK. KANUNI ILKOKULU BLOK NO: 1 AHLAT / BİTLİS

VİZYON

“Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, uygarlık düzeyinde, adaletli, onurlu, dürüst, lider bir Türkiye için, adaletli, onurlu, dürüst ve lider bireyler yetiştirmek.”

MİSYON

Biz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen, sağlıklı kararlar alabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırıyoruz. Biz, öğrencilerimizin daha akılcı ve mantıklı davranmaları, düşünmeyi ve düşünceden yararlanmaları, yaşam kalitelerini geliştiriyoruz. Biz, Ulu Önder Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti’ne ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştiriyoruz.

Kütüphane Kitap Sayısı :2010

Normal

Servis Bilgisi

Ulaım şehir içi servislerle sağlandığı gibi personelin kendi araçlarıyla 10- 15 dakikada ulaşabileceği mesafededir.

il merkezine 65 km ilçe merkezine 6 km

İLçe merkezi